Zin om te boeken?
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 

Over ons

CL P en T aan start van GranFondo Vercors

Wie zijn we?

Wie we zijn? Gewoon Peter & Tessa… 🙂 Net als de meesten onder jullie doen we elke dag ons best om een gezonde balans te vinden tussen werk, gezin en vrije tijd. En bewegen is hierbij de perfecte uitlaatklep! Twee kanjers van zonen delen gelukkig dezelfde filosofie.

 

Na een aantal jaren fietsen met een enthousiaste groep vrienden hebben een aantal mannen hun vrouwen ook besmet met de wielermicrobe. En wat doe je dan? Je wil al eens samen op stap. Mannen alleen, vrouwen apart. Of gewoon als bont gezelschap: samen uit, samen thuis!

 

Zo’n gezamenlijke fietsreis is erg leuk, maar zelden zonder logistiek gedoe met trekhaken, koffers en materiaal. En voel jij je 100% gerust als je kostbaar materiaal buiten op zo’n fietsendrager hangt? Wij niet. Althans, dat was vroeger zo. Tot het idee voor een luxueuze fietsbus ons pad kruiste.

 

8 personen samen met 8 fietsen in 1 handige auto! Zalig toch?

Wat is ons doel?

Ons idee voor een luxueuze fietsbus werd concreet: CycloLimo, fietsvervoer met een plus. Cyclo… dat spreekt voor zich. Limo? Da’s voor diegenen die zichzelf net dat tikkeltje meer luxe gunnen.

 

Je leest het goed: CycloLimo is er ook voor jou! Ons doel is om deze luxe ook te delen met anderen. We laten je graag mee genieten van een comfortabel en zorgeloos transport. Beschouw het als een uitbreiding van onze hobby.

 

Wat krijg je daarbij? Een persoonlijke en flexibele offerte voor een luxueus transport, op maat van jouw team. Ervaar een uniek groepsgevoel zodra je met de CycloLimo vertrekt. Het voelt als de onbezonnen schoolreis uit je kindertijd! 🙂

CycloLimo - Wat is ons doel

Volledig uitgeruste fietsbus huren?

Zoek je een transportbusje voor een uitstap met vrienden of familie? Voor 1 dag, een weekend of langer? Of plan je een uitdagende tocht in binnen- of buitenland met een groepje sportievelingen?

 

Boek vandaag nog de CycloLimo en bereik je favoriete bestemming in optimale omstandigheden! Ontdek hier hoe comfortabel jouw volgende rit eruit ziet:

Wil je meer info of wil je direct boeken?